Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

VESTITS BRUIXES ESCALDARIUM


Articles

Divendres, 29 de març

VESTIT BRUIXES

VESTIT BRUIXES

Ens plau compartir amb tots vosaltres una emocionant actualització sobre el nostre projecte. Hem estat treballant intensament en el nou disseny dels vestits i estem emocionades amb els resultats!
Amb el vostre suport, podrem cobrir les despeses necessàries per dur a terme aquest projecte i compartir els nostres dissenys amb el món. Cada donació, per petita que sigui, ens acosta un pas més a aquesta meta.
Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta aventura emocionant. Amb la vostra ajuda, no només aconseguirem crear els vestits dels, sinó que també establirem una connexió especial entre nosaltres i tots els qui ens han ajudat.


Gràcies per ser part de la nostra comunitat i per fer possible els nostres somnis! 



46
sumadors
2075 €
dels 3600 necessaris
6
dies per acabar
Assolit 57%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
INICIADA: agraïment a les xarxes socials + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous.

Aporta-hi 10 €

4 sumadors
REMEIERA: agraïment + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous + nom escrit als vendrells (pirotècnia utilitzada a la festa).

Aporta-hi 25 €

23 sumadors
FETILLERA: agraïment + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous + tassa de bruixes + invitació especial a la inauguració de la botiga d’Escaldàrium.

Aporta-hi 50 €

5 sumadors
TREMENTINAIRE: agraïment + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous + tassa de bruixes + pòster exclusiu de les bruixes amb el nou vestuari.

Aporta-hi 75 €

10 sumadors
SORTÍLEGA: agraïment + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous + tassa de bruixes + pòster exclusiu de les bruixes amb el nou vestuari + totebag de bruixes.

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
AQUELARRE: agraïment + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous +tassa de bruixes + pòster exclusiu de les bruixes amb el nou vestuari + totebag de bruixes+ jornada bruixes per a 2 persones.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
(Queden 12 de 13 recompenses)
BRUIXA: agraïment + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous +tassa de bruixes + pòster exclusiu de les bruixes amb el nou vestuari + totebag de bruixes + apadrina el vestit.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 3 de 3 recompenses)
COMDEMNADA: agraïment + foto primícia de les bruixes amb els vestits nous + tassa de bruixes + pòster exclusiu de les bruixes amb el nou vestuari + totebag de bruixes + entrada al backstage d’1 a 4 persones.


Blog del projecte

LA HISTÒRIA DEL BALL DE DIABLES DE CALDES DE MONTBUI

El Ball de diables de Caldes de Montbui es va crear l'any 1992 per un grup de joves de la vila, tot i que no va ser fins un any més tard que la colla es va estrenar oficialment en el correfoc ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!